SzerzÅ‘ Téma: Magasnyomású mosás  (Megtekintve 339 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Robika

• Szívacs mester
  • *
  • Karma 0
  • Regisztrált tag
Magasnyomású mosás
« Dátum: Március 18, 2010, 07:54:28 »

1,5 hónapja vettem meg jelenlegi autómat.Lámpák bepárásodva,sőt állt benne a víz.3 hét tellett bele mire sikerült kiszárítani a lámpákat.Utána jött a csomagtartó,pontosabban a pótkerék tartó.Na az is tele volt vízzel.Alapos mosást akart a kereskedés,hát sikerült is.Úgy-hogy csak finoman a magasnyomással,bemegy oda is ahová nem kellene.
Motort én is leszoktam mosni,kis brigiciollal lepermetezni,20 perc aztán mehet a mosás.Utána kb. 1 óra nyitott motorháztetővel,esetleg kompresszorral kifújatni a gyertyák helyét (benzinesnél).Majd letörölgetni,gumicsöveket leápolni aztán mehet.
Naplózva
Üdv.: Robika

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
    • Apollo Auto - Professzionális autókozmetika az otthonában!
Re:Magasnyomású mosás
« Válasz #1 Dátum: Március 31, 2010, 11:02:46 »

1,5 hónapja vettem meg jelenlegi autómat.Lámpák bepárásodva,sőt állt benne a víz.3 hét tellett bele mire sikerült kiszárítani a lámpákat.Utána jött a csomagtartó,pontosabban a pótkerék tartó.Na az is tele volt vízzel.Alapos mosást akart a kereskedés,hát sikerült is.Úgy-hogy csak finoman a magasnyomással,bemegy oda is ahová nem kellene.
Motort én is leszoktam mosni,kis brigiciollal lepermetezni,20 perc aztán mehet a mosás.Utána kb. 1 óra nyitott motorháztetővel,esetleg kompresszorral kifújatni a gyertyák helyét (benzinesnél).Majd letörölgetni,gumicsöveket leápolni aztán mehet.

Most látom ezt :). Ja ennyit kell vigyázni hogy ne spricceld túl sokat az elektromos konnektorok. Lehet rá rakni alumínium fóliát rajta is hogy ne mennyen bele a víz. Szépen lehet formázni őket is :).
Naplózva

krisz75

• Szívacs mester
  • *
  • Karma 1
  • Regisztrált tag
Re:Magasnyomású mosás
« Válasz #2 Dátum: Május 14, 2010, 08:45:43 »

Most látom ezt :). Ja ennyit kell vigyázni hogy ne spricceld túl sokat az elektromos konnektorok. Lehet rá rakni alumínium fóliát rajta is hogy ne mennyen bele a víz. Szépen lehet formázni őket is :).
A lámpáid szigetelésével van a gond ha párásodik,ott ahol az izzót beteszed.A védőkupak vagy rosszul van visszatekerve,pattintva vagy a tömitőgumigyűrű mozdult el a helyéről esetleg már elöregedett.
Naplózva
Magyar Daewoo-Chevrolet klubb  www.chevyklub.hu