Szerző Téma: Megérkezett a csomag!  (Megtekintve 427 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

bostongeorge

• Szívacs mester
  • *
  • Karma 0
  • Regisztrált tag
Megérkezett a csomag!
« Dátum: Április 02, 2010, 10:17:53 »

Köszi

Tegnap megérkezett a csomag, rögtön ki is próbáltam majdnem mindent.

Nagyon tetszik a gumiápoló és a vax is.
A műanyag és gumiápolóval egy csomó dolgot le tudtam kezelni amit már régen szerettem volna. Nekem még az olyan fehér részeket is eltüntette a gumi peremekről, amit a korábbi vaxok kifakítottak. A kerekek tényleg nagyon szépek és nem porosodnak be mint a szilikonos ápolóktól. Légszűrőházra is kipróbáltam a motortérben, sok helyen bevált.

Az ált. tisztítószert még nem tudtam kipróbálni mert nem volt már rá időm tegnap. Hétvégén kipróbálom majd a kárpitokon, de ahogy a többi ápolónál láttam ebben sem fogok majd csalódni.

A gyurmával sem kisérleteztem még, nem tudtam hogy finom vagy erősebb fajta amit küldtél.

A mosókesztyű és a törlőruha pedig egyenesen szuper. Hihetetlen mennyi vizet tud felvenni.
A törölközőből majd legközelebbi rendeléskor kérek még 1-et, így még gyorsabban tudok majd törölgetni és csavargatni sem kell.
Gumiápoló is nagyon tetszik szerintem ebből is fog kelleni majd a jövőben.

Nézegettem magasnyomású mosót karcher típusokat. Sok az a fajta gép  amiben már beépített tisztítószer tartály van.
Ezekkel a gépekkel kapcsolatban van valamilyen tapasztalatod? Mennyire használhatóak, vagy jobb a külön szórófej? Esetleg kézi magasnyomású gép nélküli virágpermetezővel lehet csinálni ideiglenesen? :)
Hogy jön létre az aktív hab ezekben a gépekben? Egy kézi permetezővel nem működne ez?
Nagyon szeretném már kipróbálni ezt az aktív habos mosást hogy még profibb legyen a tisztítás és a tölőruhák is tisztábbak maradhassanak.

Köszönet a gyors csomagküldésért és a mintákért.
Amint be tudom szerezni a magasnyomásút megrenelem a többi ápolószert is.
Üdv
Tomi
« Utoljára szerkesztve: Április 03, 2010, 07:40:05 írta The Regulator »
Naplózva

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
    • Apollo Auto - Professzionális autókozmetika az otthonában!
Re:Megérkezett a csomag!
« Válasz #1 Dátum: Április 03, 2010, 08:09:02 »

Köszi

Tegnap megérkezett a csomag, rögtön ki is próbáltam majdnem mindent.

Nagyon tetszik a gumiápoló és a vax is.
A műanyag és gumiápolóval egy csomó dolgot le tudtam kezelni amit már régen szerettem volna. Nekem még az olyan fehér részeket is eltüntette a gumi peremekről, amit a korábbi vaxok kifakítottak. A kerekek tényleg nagyon szépek és nem porosodnak be mint a szilikonos ápolóktól. Légszűrőházra is kipróbáltam a motortérben, sok helyen bevált.

Az ált. tisztítószert még nem tudtam kipróbálni mert nem volt már rá időm tegnap. Hétvégén kipróbálom majd a kárpitokon, de ahogy a többi ápolónál láttam ebben sem fogok majd csalódni.

A gyurmával sem kisérleteztem még, nem tudtam hogy finom vagy erősebb fajta amit küldtél.

A mosókesztyű és a törlőruha pedig egyenesen szuper. Hihetetlen mennyi vizet tud felvenni.
A törölközőből majd legközelebbi rendeléskor kérek még 1-et, így még gyorsabban tudok majd törölgetni és csavargatni sem kell.
Gumiápoló is nagyon tetszik szerintem ebből is fog kelleni majd a jövőben.

Nézegettem magasnyomású mosót karcher típusokat. Sok az a fajta gép  amiben már beépített tisztítószer tartály van.
Ezekkel a gépekkel kapcsolatban van valamilyen tapasztalatod? Mennyire használhatóak, vagy jobb a külön szórófej? Esetleg kézi magasnyomású gép nélküli virágpermetezővel lehet csinálni ideiglenesen? :)
Hogy jön létre az aktív hab ezekben a gépekben? Egy kézi permetezővel nem működne ez?
Nagyon szeretném már kipróbálni ezt az aktív habos mosást hogy még profibb legyen a tisztítás és a tölőruhák is tisztábbak maradhassanak.

Köszönet a gyors csomagküldésért és a mintákért.
Amint be tudom szerezni a magasnyomásút megrenelem a többi ápolószert is.
Üdv
Tomi

Hi Tomi!

Na hát az gyorsabb mint gondoltam volna :)!

A gyurma az finom és ha nem nagyon puha a fényezésed, akkor csak egy folyamatos forrás vízzelkell gyurmázni. Milyen autód van?

Nézegettem magasnyomású mosót karcher típusokat. Sok az a fajta gép  amiben már beépített tisztítószer tartály van. Ezekkel a gépekkel kapcsolatban van valamilyen tapasztalatod? Mennyire használhatóak, vagy jobb a külön szórófej? Esetleg kézi magasnyomású gép nélküli virágpermetezővel lehet csinálni ideiglenesen? :)

A Karcher magasnyomású az egy jó gép, de a 'sampon adagoló' nem annyira hatásos. Nem habzik, túl sokat hígítja a sampon, stb. Nem profi munkára van fejlesztve de a kis habosító gép ami szokták hozzá adni sem csoda.

Az nem habzik mint a profi habosító gép, de a 'vasárnapi mosónak' szerintem megfelelő e. A kézi permetező az jobb mint semmit használni az előmosáshoz de csodákat ne várd tőle :). A hóhab az több időre marad a felületen és tovább tud dolgozni mint ha csak rá fröcskölöd a szert. Én a habosítógépem nélkül nem tudnám lemosni az autókat...
Naplózva

bostongeorge

• Szívacs mester
  • *
  • Karma 0
  • Regisztrált tag
Megérkezett a habosító
« Válasz #2 Dátum: Április 27, 2010, 09:50:41 »

Hétfőn megérkezett a habosító gép, rögtön ki is próbáltam.
Nagyon szépen szórja a habot és lehet állítani hogy mekkora szögben terítsen.
1dl -t tettem a tisztítótartályba és teletöltöttem vízzel.
Te mennyi vizet szoktál önteni hozzá? Gondolom minél kevesebb folyadékot rakok hozzá annál sűrűbb habot fog adni.
Te hogyan szoktad leöblíteni a habot felülről lefelé vagy alulról felfelé haladva?

Érdekelne még felnitisztító vegyszer valami amivel szépen fel tudnám oldani a beleégett fékport stb...

Az APC ált. tisztítószerhez milyen higítási arányok vannak mert elfelejtettem.
Kárpittisztításhoz kellene.

A polírpasztákat még nem próbáltam ki, de arról is írok hamarosan.

Bye
« Utoljára szerkesztve: Április 27, 2010, 09:52:14 írta bostongeorge »
Naplózva

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
Re:Megérkezett a habosító
« Válasz #3 Dátum: Április 27, 2010, 10:01:23 »

Hétfőn megérkezett a habosító gép, rögtön ki is próbáltam.
Nagyon szépen szórja a habot és lehet állítani hogy mekkora szögben terítsen.
1dl -t tettem a tisztítótartályba és teletöltöttem vízzel.
Te mennyi vizet szoktál önteni hozzá? Gondolom minél kevesebb folyadékot rakok hozzá annál sűrűbb habot fog adni.
Te hogyan szoktad leöblíteni a habot felülről lefelé vagy alulról felfelé haladva?

Érdekelne még felnitisztító vegyszer valami amivel szépen fel tudnám oldani a beleégett fékport stb...

Az APC ált. tisztítószerhez milyen higítási arányok vannak mert elfelejtettem.
Kárpittisztításhoz kellene.

A polírpasztákat még nem próbáltam ki, de arról is írok hamarosan.

Bye

Hi!

Örülök hogy tetszik! Én 1 dl 1 liter vízhez szoktam berakni (10%) de ha nagyon mocskos az autó akkor 15%. Igen, a tetővel szoktam kezdeni és lefelé öblítem. Itt van az új felni tisztítószerűk... nagyon komolyan tisztít!

Csak meg mondom hogy az egy pH semleges szer és nem fog bántani semelyik felni, érintés nélkül lehet tisztítani a felni akár a beleéget fekete fékpór ami már több holnapja is rajta van.

Kezd feloldani a beleéget fékpor...

Most nagyon dolgozik!

50/50 a magasnyomásúval...

Érintés nélkül, a belseje is tiszta...

Egy nagyon korrekt felnitisztító, egy nagyon korrekt áron... 1,500 ft/liter
Naplózva

VTS_Tibi

• Global Moderator
  • 2 vödrös
  • Karma 5
    • Citroen Xsara Owners Club
« Válasz #4 Dátum: Április 28, 2010, 08:10:07 »

Nah egy ilyenből egyet nekem félretenni!  ;D

a gumiápoló amit küldtél - annak mi a neve? az valami isteni!! A Subarun ugyanolyan a gumi még mindig mint mikor megcsináltam 
Naplózva
ph.2 Xsara HDI  /  ph.1 Xsara VTS  / 2CV Charleston  /  Traction Avant 11BL 1950 & 1954

2005' USDM Subaru Impreza 2.5 WRX STI

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
« Válasz #5 Dátum: Április 28, 2010, 10:19:32 »

a gumiápoló amit küldtél - annak mi a neve? az valami isteni!! A Subarun ugyanolyan a gumi még mindig mint mikor megcsináltam

A nagyon budi gumi cucc? Az kérem szépen az új nano gumiápolószer :). Pereg róla a víz mint egy wax mi? :D Ennél még jobb dolgok jönnek hamarosan!
Naplózva

VTS_Tibi

• Global Moderator
  • 2 vödrös
  • Karma 5
    • Citroen Xsara Owners Club
« Válasz #6 Dátum: Április 30, 2010, 08:46:02 »

A nagyon budi gumi cucc? Az kérem szépen az új nano gumiápolószer :). Pereg róla a víz mint egy wax mi? :D Ennél még jobb dolgok jönnek hamarosan!

igen, nagyon komoly anyag  ;D    - az hogy pereg-e róla a víz nem tudom, mivel lusta vagyok és még azóta nem mostam a kocsit (bár nem is sokat ment azóta, és garázsban pihen  :))
Naplózva
ph.2 Xsara HDI  /  ph.1 Xsara VTS  / 2CV Charleston  /  Traction Avant 11BL 1950 & 1954

2005' USDM Subaru Impreza 2.5 WRX STI

B.Zoli

• Szívacs mester
  • *
  • Karma 0
  • Regisztrált tag
« Válasz #7 Dátum: Május 01, 2010, 10:35:47 »

Nagyon tuti ez a felnitisztító! ;D Mi a neve, mert érdekelne?
Naplózva

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
« Válasz #8 Dátum: Május 01, 2010, 12:50:12 »

:) Még nincs neve mert most fejlesztettünk ki! Kizárólagosan tőlem lehet kapni 1,500/lt!
Naplózva

Moric

• Mr 2 vödör
  • Karma 2
« Válasz #9 Dátum: Május 02, 2010, 07:23:41 »

:) Még nincs neve mert most fejlesztettünk ki! Kizárólagosan tőlem lehet kapni 1,500/lt!

Majd ha a versenyfelnimből is kiszedi a vasport, majd akkor mondom, hogy tud valamit. A közeljövőben be is neveznék egy mintára.  ;)
Naplózva