Köszi
Tegnap megérkezett a csomag, rögtön ki is próbáltam majdnem mindent.
Nagyon tetszik a gumiápoló és a vax is.
A műanyag és gumiápolóval egy csomó dolgot le tudtam kezelni amit már régen szerettem volna. Nekem még az olyan fehér részeket is eltüntette a gumi peremekről, amit a korábbi vaxok kifakítottak. A kerekek tényleg nagyon szépek és nem porosodnak be mint a szilikonos ápolóktól. Légszűrőházra is kipróbáltam a motortérben, sok helyen bevált.
Az ált. tisztítószert még nem tudtam kipróbálni mert nem volt már rá időm tegnap. Hétvégén kipróbálom majd a kárpitokon, de ahogy a többi ápolónál láttam ebben sem fogok majd csalódni.
A gyurmával sem kisérleteztem még, nem tudtam hogy finom vagy erősebb fajta amit küldtél.
A mosókesztyű és a törlőruha pedig egyenesen szuper. Hihetetlen mennyi vizet tud felvenni.
A törölközőből majd legközelebbi rendeléskor kérek még 1-et, így még gyorsabban tudok majd törölgetni és csavargatni sem kell.
Gumiápoló is nagyon tetszik szerintem ebből is fog kelleni majd a jövőben.
Nézegettem magasnyomású mosót karcher típusokat. Sok az a fajta gép amiben már beépített tisztítószer tartály van.
Ezekkel a gépekkel kapcsolatban van valamilyen tapasztalatod? Mennyire használhatóak, vagy jobb a külön szórófej? Esetleg kézi magasnyomású gép nélküli virágpermetezővel lehet csinálni ideiglenesen?
Hogy jön létre az aktív hab ezekben a gépekben? Egy kézi permetezővel nem működne ez?
Nagyon szeretném már kipróbálni ezt az aktív habos mosást hogy még profibb legyen a tisztítás és a tölőruhák is tisztábbak maradhassanak.
Köszönet a gyors csomagküldésért és a mintákért.
Amint be tudom szerezni a magasnyomásút megrenelem a többi ápolószert is.
Üdv
Tomi