Szerző Téma: Habosító gép  (Megtekintve 313 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

bostongeorge

• Szívacs mester
  • *
  • Karma 0
  • Regisztrált tag
Habosító gép
« Dátum: Április 05, 2010, 10:31:11 »

Hi Jesse

Lehet sikerül megoldani a magasnyomású gép problémát.
Nyaralóban találtam egy ilyn gépet, nem nagy teljesítményű de a célnak szerintem megfelelne. A típusát viszont sajnos nem tudom, nem egy ismert márka.
A habosító gép szerinted erre is rászerelhető lenne?
Több fajta csatlakozó létezik ezekhez a gépekhez vagy ezek egységes szabvánnyal vannak?
Honnan fogom tudni hogy ez a magasnyomású gép képes habosítani is?
Azt olvastam hogy a habosításhoz alacsony nyomás kell. Ezt az alacsony nyomást a gépeken kapcsolóval lehet átváltani vagy a pisztolyon van nyomásszabályzási lehetőség hogy megkezdődjön a habosítás, mert ezen a gépen nem láttam hasonlót.

Lehet kicsit furcsák a kérdéseim, de még nem láttam ilyen gépet működni :)

Köszi a segítéget.
Üdv
-Tomi
Naplózva

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
    • Apollo Auto - Professzionális autókozmetika az otthonában!
Re:Habosító gép
« Válasz #1 Dátum: Április 05, 2010, 10:34:24 »

Hi Jesse

Lehet sikerül megoldani a magasnyomású gép problémát.
Nyaralóban találtam egy ilyn gépet, nem nagy teljesítményű de a célnak szerintem megfelelne. A típusát viszont sajnos nem tudom, nem egy ismert márka.
A habosító gép szerinted erre is rászerelhető lenne?
Több fajta csatlakozó létezik ezekhez a gépekhez vagy ezek egységes szabvánnyal vannak?
Honnan fogom tudni hogy ez a magasnyomású gép képes habosítani is?
Azt olvastam hogy a habosításhoz alacsony nyomás kell. Ezt az alacsony nyomást a gépeken kapcsolóval lehet átváltani vagy a pisztolyon van nyomásszabályzási lehetőség hogy megkezdődjön a habosítás, mert ezen a gépen nem láttam hasonlót.

Lehet kicsit furcsák a kérdéseim, de még nem láttam ilyen gépet működni :)

Köszi a segítéget.
Üdv
-Tomi

Majd ha nálad lesz a gép, fényképezd le a pisztoly, lándzsa és ha össze lehet szedni, csináld képeket róla minden oldalon, pl mint ez Majd ki találjuk hogy lehet rá rakni az tuti ;). A habosításhoz kell a nagy nyomás... az alacsony nyomással, a gép nem fogja termelni a venturi hatás. Több fajta csatlakozója van, de majd meg mondom melyik kell ha látom a képeket ;)!
Naplózva

bostongeorge

• Szívacs mester
  • *
  • Karma 0
  • Regisztrált tag
« Válasz #2 Dátum: Április 06, 2010, 02:27:06 »

Addig amíg egyeztetünk a magasnyomású gépről, szeretnék pár cuccot kérni.

1db törölközőt mert a múltkori nagyon tetszik,csak lusta vagyok csavargatni :) kettővel már hamarabb megvagyok.
1db polírkendőt
1 flakon műanyag és gumiápolót, mert nagyon tetszett a minta amit küldtél, nagyon szépek a gumik és a műanyag felületek azóta.
1 flakon hóhabot.

Ha tudnál küldeni egy mintát az üvegtisztítóból és a gyurmából akkor addig letesztelném amíg összehozzuk a habosítót.

Az általános tisztítószert (Insta Finish Super APC) még mindig nem tudtam kipróbálni, mert folyamatosan esett az eső.  Milyen higítási arányt javasolsz?

Minden jöhetne a munkahelyemre mint a múltkor.
Előre is köszi
üdv
-Tomi
Naplózva

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
    • Apollo Auto - Professzionális autókozmetika az otthonában!
« Válasz #3 Dátum: Április 06, 2010, 09:39:23 »

Addig amíg egyeztetünk a magasnyomású gépről, szeretnék pár cuccot kérni.

1db törölközőt mert a múltkori nagyon tetszik,csak lusta vagyok csavargatni :) kettővel már hamarabb megvagyok.
1db polírkendőt
1 flakon műanyag és gumiápolót, mert nagyon tetszett a minta amit küldtél, nagyon szépek a gumik és a műanyag felületek azóta.
1 flakon hóhabot.

Ha tudnál küldeni egy mintát az üvegtisztítóból és a gyurmából akkor addig letesztelném amíg összehozzuk a habosítót.

Az általános tisztítószert (Insta Finish Super APC) még mindig nem tudtam kipróbálni, mert folyamatosan esett az eső.  Milyen higítási arányt javasolsz?

Minden jöhetne a munkahelyemre mint a múltkor.
Előre is köszi
üdv
-Tomi

Örülök hogy tetszik a cucc :)! Kicsit mások mint a Tesco-s termékek, nem? Insta Finish Super APC hígítási arányok:

1:1 motor, gumik és a többi mocskos helyek mint a gumik fölött (kerék falcok? filcok? mi ez??)
1:4 Általános külső tisztító/ajtó gumik
1:10 Általános belső 
1:15-1:20 kárpit és szöveg

BŐRRE NEM HASZNÁLJUK!!!!!!!!!!!!!

PÜ ment neked!
Naplózva