Szerző Téma: Hogyan NEM KELL mosni egy Enzo...  (Megtekintve 198 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
    • Apollo Auto - Professzionális autókozmetika az otthonában!
Naplózva

Moric

• Mr 2 vödör
  • Karma 2
Re:Hogyan NEM KELL mosni egy Enzo...
« Válasz #1 Dátum: Június 29, 2010, 08:38:51 »

És nem csak egy Enzot.

Ma délután az egyik hipermarket parkolójában arra mentem vissza a kocsimhoz, hogy két fazon nézegeti. Nyúltam a telefonért gondoltam, itt verés lesz (kit az majd eldől. :) ).
Kérdeztem, hogy segíthetek?
Kiderült, hogy egy márkatárs és a festőm elérhetőségét szeretné elkérni, mert az kocsiját szeretné átfesteni, az enyém nagyon tetszik neki. Ilyet szeretne ő is.
Mondtam neki, hogy csak le van mosva, két elemtől eltekintve még gyári fényezés. Erre leüt a srác. :)
Hitetlenkedett, hogy az nem lehet, szó szót követett mire kiderült, a fickó pont úgy mos autót, ahogy nem szabad.
Autósampon helyett a mosogatószer.
Olyan kefe, amit a nagynyomású mosó mellé adnak, én leginkább a betont és a járólapot tisztítom vele.
Háztartási szivacs, dőrzsivel.
Az egész kocsimosást megoldja két vödör vízből.

Valamelyik nap jöttem hazafelé és elment mellettem egy ezüst RAV4-es, csajjal a volán mögött. Az az autó még az enyémnél is jobban fénylet. Sajnos nem volt olyan a forgalmi szituáció, hogy mellé kerüljek, de nagyon kíváncsi lettem volna, mivel volt lekencézve az autója.
Naplózva

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
« Válasz #2 Dátum: Június 29, 2010, 09:16:19 »

És nem csak egy Enzot.

Ma délután az egyik hipermarket parkolójában arra mentem vissza a kocsimhoz, hogy két fazon nézegeti. Nyúltam a telefonért gondoltam, itt verés lesz (kit az majd eldől. :) ).
Kérdeztem, hogy segíthetek?
Kiderült, hogy egy márkatárs és a festőm elérhetőségét szeretné elkérni, mert az kocsiját szeretné átfesteni, az enyém nagyon tetszik neki. Ilyet szeretne ő is.
Mondtam neki, hogy csak le van mosva, két elemtől eltekintve még gyári fényezés. Erre leüt a srác. :)
Hitetlenkedett, hogy az nem lehet, szó szót követett mire kiderült, a fickó pont úgy mos autót, ahogy nem szabad.
Autósampon helyett a mosogatószer.
Olyan kefe, amit a nagynyomású mosó mellé adnak, én leginkább a betont és a járólapot tisztítom vele.
Háztartási szivacs, dőrzsivel.
Az egész kocsimosást megoldja két vödör vízből.

Valamelyik nap jöttem hazafelé és elment mellettem egy ezüst RAV4-es, csajjal a volán mögött. Az az autó még az enyémnél is jobban fénylet. Sajnos nem volt olyan a forgalmi szituáció, hogy mellé kerüljek, de nagyon kíváncsi lettem volna, mivel volt lekencézve az autója.

Azért remélem hogy mesélted neki az www.autodetailer.hu-ról ;)!
Naplózva

Moric

• Mr 2 vödör
  • Karma 2
« Válasz #3 Dátum: Június 29, 2010, 09:35:17 »

Kérdeztem tőle az internetet, nagyon nem használja.
Mikor mondtam, hogy egy minimális kezdő csomag mosáshoz min. 10e-15e Ft. sokalta....
Kérdeztem, hogy 300e újrafényezni az autót, az nem sok?
Naplózva

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
« Válasz #4 Dátum: Június 29, 2010, 10:08:11 »

Kérdeztem tőle az internetet, nagyon nem használja.
Mikor mondtam, hogy egy minimális kezdő csomag mosáshoz min. 10e-15e Ft. sokalta....
Kérdeztem, hogy 300e újrafényezni az autót, az nem sok?

Így van, good boy :). Azt mindig szoktam kérdezni ha az ember sokkolja a árért.
Naplózva