Sziasztok! Itt van egy nagyon, nagyon szép Lotus Exige amit csináltam kb 1 holnappal ezelőtt. De ez nem csak akármilyen Exige, hanem egy Exige Scura (olaszul 'sötét') és csak 35 darab a világon! Nagyon különleges autó és nagyon gyors is... 0-100 kmph csak 4.1 másod perc... kemény.
Csak 200 km van rajta de eléggé karcolt volt a fényes csÃkok és a festéknek kellet egy kis védelem rajta mielÅ‘tt kezdi használni a tulaj.

.

Festék ami csöpögött a padlásról

Felnik a nano felnitisztÃtó elÅ‘tt

Egy lóhaj kefével tisztÃtottam. Most figyeld hogy gömbölyödik a vÃz

Nagyon csúnyán karcolt

A textil tető kapott egy nano bevonat

A nano bevonat közben

Nagyon precÃzen kellet maszkolni mert a matt fekete festék az nagyon érzékeny. Ha erÅ‘s oldószerek vagy sós tisztÃtószerek csöpög rá, akkor tuti hogy meg marja.

Ahhh!

Wow, leopárd mintás párnák a Lidlben csak 1,300 ft??!! Megyek holnap

.

Most már jó

. Egy finom polÃr és finom koronggal minden ki jött.

Van még egy pár mélyebb karcok de azok maradni fog mert túl mélyen vannak.

Homályos volt az első szpoiler, leszedtem a rendszámtábla

Utána

Szárny előtte

Utána

Csináltam egy kis házifeladat az autón egy pár nappal ezelÅ‘tt és eléggé érzékény a festék mert nincs rajta lakk és 'puha'. Waxok, szigetelÅ‘k, stb. szigoruan tilos használni mert oldószeresek és fényesÃt. Akkor mit lehet használni??
W T F?

Aha, matt műanyag ápolószer! Elég furcsán érdeztem magam rá kenni gumiápolószer de a gyártó azt mondja...
A másik WTF az egy 3M dörzsi szivacs... azt mondják hogy ezzel kell leszedni a kátrány es más szennyezödések.

Motortér tiszta és rajta van egy nano ápolószert.

Lég csatorna az itt kezdödik >>

hogy lehüti a motort...

Hatalmas olaj pumpa!

Nano bevonat

Truck Norris az Autókozmetikaszaurusz a háttérben

#27 of 35...

Ilyen gyors és be is rakták egy légkondi, traction controll, és egy nagyon jó HIFI

Köszönöm hogy olvastál!
Jesse O'Connor
Apollo Auto Autókozmetika
www.apolloauto.hu
+36-30-601-2404