Szerző Téma: Wolf polírok  (Megtekintve 67 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

krisz75

• Szívacs mester
  • *
  • Karma 1
  • Regisztrált tag
Wolf polírok
« Dátum: Július 18, 2010, 12:19:33 »

A minap kipróbáltam a Yessitől vásárolt 6s és 1 számozásu poliranyagokat egy fekete hondán.A Maxolen anyag után azt megszokva egy kicsit játszani kellett mire ráéreztem a jó használatra.Viszont a végeredmény szép lett mondhatni egy lépésből.Képet nem csináltam sajna!Előtte pedig egy fekete S500-on próbáltam amivel nem birt az istenért sem.Igaz nagyon le volt lakva a fényezése,tele mély karcokkal.Viszont a maxolen utáni durva polirnak befejezőnek tökéletes volt.Lehet kéne a 6h-ból is mert van vw,audi,mb,bmw elég sűrűn polirra amiknek kemény a lakkja nagyon.
« Utoljára szerkesztve: Július 18, 2010, 08:28:05 írta The Regulator »
Naplózva
Magyar Daewoo-Chevrolet klubb  www.chevyklub.hu

Apollo Auto

• Mr 2 vödör
  • Karma 7
    • Apollo Auto - Professzionális autókozmetika az otthonában!
Re:Wolf polírok
« Válasz #1 Dátum: Július 18, 2010, 09:01:43 »

A minap kipróbáltam a Yessitől vásárolt 6s és 1 számozásu poliranyagokat egy fekete hondán.A Maxolen anyag után azt megszokva egy kicsit játszani kellett mire ráéreztem a jó használatra.Viszont a végeredmény szép lett mondhatni egy lépésből.Képet nem csináltam sajna!Előtte pedig egy fekete S500-on próbáltam amivel nem birt az istenért sem.Igaz nagyon le volt lakva a fényezése,tele mély karcokkal.Viszont a maxolen utáni durva polirnak befejezőnek tökéletes volt.Lehet kéne a 6h-ból is mert van vw,audi,mb,bmw elég sűrűn polirra amiknek kemény a lakkja nagyon.

Ja nekem is egy kicsit nehéz volt megszokni a Wolf polírokhoz, de az minden új terméknék igaz. A 6H nagyon jó lett,úgyhogy tetszeni fogod :). Ha jól emlékszem a Maxolenről, a durva polírok nem esnek szét a szemcsék benne, csak vág, vág, vág mint a hentes. Így gyorsabban és mélyebben vágnak. Viszont a Wolf's, 3M, Meguiars, etb. gyorsan vág de nem sokáig.
Naplózva